Laatste verslag van Mayra

Na mijn verhuizing naar het buitenland wil ik verslag doen van het 5 jaar vrijwilliger zijn bij de Stichting HUVO. Na een werkzaam leven heb ik mij in 2008 aangemeld bij het Vrijwilligerspunt. Thuis zitten en niets doen was voor mij geen optie en zo kwam HUVO op mijn pad. Veel aaiprojecten in verzorgingstehuizen zijn in de jaren voorbij gekomen en met mijn “mopsen” Lucy en Turid heb ik veel senioren plezierige uurtjes bezorgd. Het was geweldig werk wat ik met veel plezier heb gedaan.

Mayra

Volledig verslag op de website pagina “Dierenverhalen”

 

Lucy en Turid

de “mopsen” Lucy en Turid

 

1 comment for “Laatste verslag van Mayra

  1. 4 februari 2014 at 22:13

    Kan me de intake bij het Vrijwilligerspunt met Mayra nog goed herinneren. Leuke vrouw en geweldig dat ze zich zo lang voor jullie heeft ingezet!

Comments are closed.