HUVO doet NL-Doet

Op verzoek hebben wij een NL-Doet project gedaan in Verzorgingstehuis Adegeest-Hofland in Voorschoten. De bewoners blij en onze “aai-knuffels” hebben weer hun best gedaan.

 

Adegeest 6

Adegeest 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Adegeest

 

3 comments for “HUVO doet NL-Doet

  1. 2 augustus 2015 at 09:48

    Wat zou ik zonder HUVO moeten doen met Sintho? Het is toch geweldig dat er elke dat ’s morgens en ’s avonds komt om met Sintho te gaan lopen zodat hij zijn behoeftes kan doen en ook nog een eindje kan lopen… hartelijk dank HUVO ik weet het zijn te weinig woorden voor mijn dankbaarheid! Hier een foto met Syvester die elke zondagmorgen met Sintho gaat wandelen, ze gaan door wind en regen… echt petje af!!!

  2. 2 augustus 2015 at 09:48

    Hier nog eentje met Karla toen ze niet tegen de wind in konden lopen…

  3. 2 augustus 2015 at 09:48

    Hahaha hier was Sintho met Karla naar buiten en het was echt koud en er stond vreselijk veel wind. Sintho vindt regen vreselijk en die wind is ook niet zijn favoriet… Karla gaat dan even op een bankje zitten en Sintho twijfelt geen moment en gaat gelijk op schoot bij Karla zitten… kleine boef… maar hij is ook stapel op Karla. Eigenlijk kan hij het goed vinden met alle uitlaters want hij begroet ze door heel hard door de lange gang te rennen om ze te begroeten… zo heeft hij al een goede band met de ‘Uitlaters’ die HUVO mij toezeg, iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Dank jullie wel lieve ‘Uilaters’ maar ook Karla die hem 3 x per week komt uitlaten samen met nog een hondje van de Rossinidreef… dat is Valentine, ook een heel lief poedeltje… ik ben vreselijk dankbaar voor alle ‘Uitlaters’!!!! Hier nog een foto van Sintho bij mij op schoot terwijl we op een zonnige dag heerlijk op een terrasje hebben gezeten samen met Karla!

Comments are closed.