Baas gezocht

Wie geeft deze oude dame nog een paar gelukkige jaren?

En dat is gelukt. Een lieve vrijwilligster van ons, Claire, heeft zich ontfermt over Lexy. Ondanks de beperkingen en het urineverlies, Claire heeft voor oplossingen voor Lexy’s problemen gezorgd. Deze “jonge” oude dame heeft het heel goed getroffen.

Lexy

Lexy 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pootje omlaag

 

Tijdelijke oplossing

Tijdelijk is er een tussenoplossing gevonden en hierdoor wachten wij even af hoe dit afloopt. Wellicht komen wij later op deze plaatsing terug.

Ewie, een lieve wit-zwarte Shih Tzu van pl.m. 9 jaar zoekt een nieuw baasje, omdat het met de gezondheid van zijn huidige baasje niet zo goed gaat. Ewie wandelt graag, heeft een goede gezondheid en hij heeft heel lang als “aai-hondje” in diverse verzorgingstehuizen gefunctioneerd. Hij is heel sociaal en vindt alles en iedereen lief. Ewie, links op de foto, woont het liefst in een rustig gezin of alleen met een baasje.

Voor contact:
Titia van Rosenthal
tel: 0118-856861 / 06-22169672
e-mail: titia@news2us.nl

Ewi en Doortje

 

Pootje omlaag

 

Eind goed al goed.

Eindelijk hebben we resultaat met onze zoektocht naar een nieuw tehuis voor onze lieve aai-konijnen.Via een van onze vrijwilligers hebben ze een nieuw gezin gevonden, een familie met 2 kinderen. Of ze nog doorgaan als aai-konijnen moet nog blijken, maar in ieder geval hebben ze een fijn nieuw tehuis.

Dat is wat ze verdiend hebben.

Bobbie en Fifi

 

 

 

Noodoproep

Bobby en Fifi zijn 2 hele lieve aai-konijnen van de HUVO. Hun baas Titia heeft helaas een allergie ontwikkeld en kan met deze twee dus niet langer op pad. Het zijn buiten-konijnen en ze zijn gewend aan een ren, dus niet in een hokje. Nu zoeken wij een nieuw baasje. Ze moeten samen blijven, omdat ze heel erg gek zijn op elkaar. Zij kunnen hun werk als aai-konijn blijven doen, dus als iemand bereid is 1 of 2 keer per maand een uurtje mee te gaan naar een aai-project in een verzorgings- of verpleeghuis, behoort dit tot de mogelijkheden. Zij genieten duidelijk van alle aandacht die zij tijdens deze projecten krijgen en de ouderen genieten op hun beurt ook. Bobby is gecastreerd en kan niet zonder zijn Fifi. Zij waren geplaatst op de kinderboerderij, maar daar is geen plek meer voor ze.

Voor info:
Titia van Rosenthal tel.: 06-22169672
e-mail: titia@news2us.nl

Bobbie en Fifi

 

 

Pootje omlaag

 

Baas gezocht
2 poezen zoeken een nieuw tehuisje.  Zij zijn gewent aan een tuin(tje) en naar buiten gaan. Nu zijn ze verhuist naar 4 hoog en daar kunnen zij niet wennen. Ze hebben een paspoort, zijn gechipt en hebben alle entingen gehad. Beppie is een klein lapje, soms een beetje verlegen. Doortje is een prachtige roodharige dame, die graag geknuffeld wordt. Dit is een echte kletskous. Ze kunnen eventueel apart geplaatst worden.

Voor informatie: dhr. Asten
tel.: 06 – 49120902
e-mail: asten@ziggo.nl

DooortjeBeppie

 

 

 

 

 

 

Pootje omlaag

Een nieuw baasje voor Lexy ?

Wij zoeken voor Lexy, een pl.m. 15 jaar oud Jack Russel teefje, een nieuw tehuis. Lexy heeft wat beperkingen, o.a. dat ze niet altijd zindelijk is. Ze plast niet bewust, maar “verliest” het gewoon. Ook haar gehoor is niet meer wat het geweest is, maar met in je handen klappen krijg je haar aandacht. Ze is onderzocht door onze dierenarts en er is geen suikerziekte vastgesteld, wel heeft ze niervoeding. Lexy is goed met andere honden en vriendelijk tegen alle mensen. Ze kan goed een tijd alleen zijn. Ze ligt graag in haar bench, want als deze open staat gaat ze er uit zichzelf heerlijk in liggen.

Wie geeft deze oude dame nog een paar gelukkige jaren?

Lexy 2015

Voor info:
Titia van Rosenthal
tel.: 06-22169672 – e-mail: titia@news2us.nl
Els van der Meij
tel.: 070-3279781 – e-mail: elsvandermeij@tiscali.nl

Pootje omlaag

 

Het is gelukt!

Onze lieve aai-konijnen zijn geplaatst op de Kinderboerderij in Voorschoten en… zij blijven samen. Van hieruit worden Bobbi en Fifi opgehaald door vrijwilligers van de HUVO om mee te gaan naar onze aaiprojecten.

 

NOOD-OPROEP

Een nieuw baasje gezocht voor twee lieve konijnen, Bobby en Fifi. Hun baasje Titia heeft een allergie ontwikkeld en kan dus niet langer voor ze zorgen. Ze zijn super knuffelig, lief, pl.m. 2 jaar en kerngezond. Ze zijn gek op elkaar en moeten dus samen geplaatst worden. Ze zijn lief voor kinderen en senioren. Bobby is gecastreerd.

Voor info:
Titia van Rosenthal tel.: 06-22169762
e-mail: titia@news2us.nl

 

Bobbie en Fifi

 

Pootje omlaag

 

Bobby en Fifi zijn 2 hele lieve aai-konijnen van de HUVO. Hun baas Titia heeft helaas een allergie ontwikkeld en kan met deze twee dus niet langer op pad. Daarom zoeken wij een nieuw baasje. Hoewel zij nu buiten wonen kunnen ze ook wennen aan een binnenleven, zolang ze maar de ruimte hebben. Ze moeten samen blijven, omdat ze heel erg gek zijn op elkaar. Het is wel de bedoeling dat ze hun werk als aai-konijn blijven doen, dus we zoeken iemand die bereid is 1 of 2 keer per maand een uurtje mee te gaan naar een aai-project in een verzorgings- of verpleeghuis. Zij genieten duidelijk van alle aandacht die zij tijdens deze projecten krijgen en de ouderen genieten op hun beurt ook. Bobby is gecastreerd en kan niet zonder zijn Fifi.

Voor info:
Titia van Rosenthal tel.: 06-22169762
e-mail: titiabvr@xs4all.nl

Bobbie en Fifi

 

 

Pootje omlaag

Ook hier zijn wij weer geslaagd. Na een eindeloze zoektocht met veel tegenslagen hebben wij onze lieve Roeltje kunnen plaatsen bij een ouder echtpaar. Zij hebben altijd dieren gehad en besloten om Roeltje te adopteren om te voorkomen dat hij op zijn oude dag nog in een asiel terecht zou komen

Roeltje zoekt een nieuw baasje.

Dit is Roeltje, een prachtige gecastreerde rood-witte kater. Hij is erg aanhankelijk en als hij zich eenmaal thuis voelt zit hij graag op schoot. Hij krabt niet aan de meubels en is zindelijk.

Roeltje woont nu bij een oudere dame die helaas niet meer voor hem kan zorgen. Hij is gewend aan een rustige omgeving en hij hoeft niet naar buiten. Roeltje is 14 jaar oud en heeft een nier-dieet. Dit is geen enkel probleem, want hij functioneert hier prima mee.

Wie wil hem graag een gezellig thuisje geven?

Voor meer informatie:
Titia van Rosenthal 06-22169672
e-mail: titiabvr@xs4all.nl

 

Roeltje
Pootje omlaag

 

Hoera, Pumba heeft een nieuw baasje!

Nieuw huisje voor Pumba

Voor Pumba wordt een nieuw huisje gezocht omdat hij erg gestresst is, hij heeft uitslag en schrikt overal van, is heel angstig, blaast en miauwt ook uit angst. Hij kan niet tegen alle drukte met drie kinderen en meerdere katten.

Er wordt een rustig huisje gezocht waar hij 1 op 1 aandacht kan krijgen,  een gezin zonder kinderen en geen andere huisdieren.

Kleur: rood/wit, geboren 11-04-2009.

Voor info:
Ingrid Toussaint
06-22751741

pumba

 

Pootje omlaag

Helaas moet Jana met spoed weg bij haar gastouder. Dit ligt niet aan haar maar aan persoonlijke omstandigheden van de gasthouder. Arme Jana …… ze heeft veel pech. Jana is een gesteriliseerd teefje met een schofthoogte van ca. 40 cm., geboren in september 2013. Zij is aanhankelijk, speels en vriendelijk naar grote en kleine mensen. Voor Jana zoeken wij een gastgezin (of adoptant natuurlijk) zonder honden en katten. Kun je Jana en ons helpen, stuur dan een mail naar:

marian@alas-rescueteam.nl

Deel deze oproep s.v.p. op je Facebook pagina. Bedankt!

 

Jana

 

Pootje omlaag

 

Dringend hulp nodig.

Er is dringend hulp nodig bij de (eventueel tijdelijke) opvang van een aantal katten. Deze katten worden op last van de inspectie weggehaald bij een oudere dame. Mevrouw realiseert zich dat ze teveel katten in haar woning heeft. De inspectie is er aan te pas gekomen en haar is verzocht de katers te laten “helpen”. Dit kan zij financieel niet aan. Dit betekent dat de katten in beslag genomen zullen worden, waarna ze in het asiel komen. Mevrouw wil dit beslist niet en daarom zoeken wij met spoed een (eventueel tijdelijk) nieuw huisje voor deze schatjes. Voor eventueel ophalen kan worden gezorgd.

Voor informatie: e-mail:
femke82@yahoo.com

 

 

katten Weert

 

Pootje omlaag

 

Kaatje zoekt een nieuw huis Wij zoeken een nieuw huis voor Kaatje, want ze is niet meer gelukkig bij ons. Kaatje is ongeveer 12 jaar en kerngezond. Ze is gechipped, ingeënt en ze heeft een paspoort. Ze is uit haar doen sinds onze verhuizing. Wonen met een andere poes, onze Piep, was altijd al moeilijk, maar nu zijn het huis en de tuin ook nog groter geworden. Daar kan ze niet tegen. Het beste zou Kaatje wonen in een kleiner huis, een tuin heeft ze niet nodig. Ze is erg aanhankelijk maar eenkennig. Ze wordt verliefd op je maar kan niet tegen een heleboel mensen om zich heen.
Voor info:
Titia van Rosenthal tel: 071-5619684
e-mail: titiabvr@xs4all.nl

 

 

Kaatje

 

Pootje omlaag

 

Goed nieuws, een vriendin van een van onze vrijwilligers heeft Penelope een nieuw huisje gegeven. Zij had haar hondje moeten laten inslapen en wilde graag een nieuwe kleine hond. Eind goed al goed!

Penelope zoekt een nieuwe baas. Dame op leeftijd zoekt tot haar grote spijt een nieuw thuis voor haar hondje. Het gaat om Penelope, een 6 maanden oude Chihuahua. Zij is bijna geheel zindelijk, heel speels, maar dominant, dus het nieuwe baasje moet wel de nodige ervaring hebben met honden. Wilt U met Penelope kennismaken om te zien of het klikt? Graag kontakt opnemen met: Titia van Rosenthal 071-561.96.84.

 

Penelope

 

Pootje omlaag

 

Oscar zoekt een nieuwe baas. Dit is Oscar en hij zoekt i.v.m. familie omstandigheden een nieuwe baas. Oscar is 13 jaar en hij wil graag een rustige omgeving zonder andere katten. Hij gaat wel eens een beetje buiten spelen, maar dit is niet belangrijk voor hem. Hij is gecastreerd en heeft een chip. Hij vindt lekker knuffelen op de bank en slapen heel belangrijk. Hij is gezond, wel eet hij nier-voer. Oscar zoekt een nieuwe baas die hem de liefde en de verzorging geeft die hij nodig heeft.

Contact en verdere informatie over Oscar: e-mail: praven@hetnet.nl

 

Oscar 2

Pootje omlaag

 

 

Jack zoekt een nieuw baasje. Het baasje van Jacky, nu Jack, een border collie/Friese stabij mix, had voor zijn hond een codicil laten opstellen door de HUVO. Na het overlijden van de baas aan ons de mooie taak om een al dan niet tijdelijk onderkomen voor Jack te vinden. En dat is deels gelukt! Onze vrijwilligster Ilona wilde hem tijdelijk opnemen. Inmiddels is gebleken dat Jack zich het beste thuis zou voelen bij een ouder echtpaar of een vitale oudere heer. Dit blijkt uit zijn gedrag op straat en bij contacten met derden. De nieuwe baas zal heel veel plezier hebben van deze lieve en spontane hond. Jack is 11 jaar, kerngezond, heel speels, kortom een probleemloze hond. Hij heeft ook clicker training gehad. Onze vrijwilligster, waar Jack nu tijdelijk verblijft, biedt aan om b.v. bij vakanties e.d. voor Jack te zorgen.

Voor informatie:
e-mail: info@huvo-voorschoten.nl
tel.: Titia van Rosenthal 071-5619684

 

Jack

 

Goed nieuws, Ilona, de vrijwilligster die Jack heeft opgevangen toen dat nodig was, heeft besloten om Jack definitief in haar gezin op te nemen. Fantastisch!!

 

Pootje omlaag

 

Helaas slecht nieuws. “Kleintje” is overleden. Gevonden door haar baasje Pim. Kleintje is een natuurlijke dood gestorven.

KLEINTJE zoekt een nieuwe baas omdat haar baasje gaat verhuizen en zij niet mee kan. Kleintje is een poes van 10 jaar, ze is nooit ziek geweest en op een goed gewicht. Ze is gesteriliseerd. Ze houdt van iedereen die haar te eten geeft, zit graag op je schoot, op de krant of op je toetsenbord. Ze is kalm, laconiek, kan goed met honden maar niet zo met andere katten. Zij wil graag een tuin(tje). Haar hobby is “boos” kijken, maar dat is maar een pose. Kleintje woont nu in Voorschoten

 

 

Kleintje Pim FelenKleintje Pim Felen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pootje omlaag

Voor Jari hebben wij opvang gevonden, evenals voor Coco, de poesjes Maaike, Ninja, Hortense, Pluis, Joyce en Saartje zijn via HUVO herplaatst en de katers Bart, Bandit, Garfo, Smokey en Spooky zelfs de hoogbejaarde Iwan heeft een nieuw tehuis ook Niskey is herplaatst.

 

 

 

De honden Bertus, Boeli, Lady, Pluk, Rakker, Scotty, Teun, Tommie, Max, Doortje en Bobbie kregen via HUVO een nieuwe baas. Bo heeft via dierenasiel Stevenshage in Leiden een fijn tehuis gevonden.

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.