Baas gezocht

Wie geeft deze oude dame nog een paar gelukkige jaren?

En dat is gelukt. Een lieve vrijwilligster van ons, Claire, heeft zich ontfermt over Lexy. Ondanks de beperkingen en het urineverlies, Claire heeft voor oplossingen voor Lexy’s problemen gezorgd. Deze “jonge” oude dame heeft het heel goed getroffen.

Lexy

Lexy 2015

Pootje omlaag

Tijdelijke oplossing

Tijdelijk is er een tussenoplossing gevonden en hierdoor wachten wij even af hoe dit afloopt. Wellicht komen wij later op deze plaatsing terug.

Ewie, een lieve wit-zwarte Shih Tzu van pl.m. 9 jaar zoekt een nieuw baasje, omdat het met de gezondheid van zijn huidige baasje niet zo goed gaat. Ewie wandelt graag, heeft een goede gezondheid en hij heeft heel lang als “aai-hondje” in diverse verzorgingstehuizen gefunctioneerd. Hij is heel sociaal en vindt alles en iedereen lief. Ewie, links op de foto, woont het liefst in een rustig gezin of alleen met een baasje.

Voor contact:
Titia van Rosenthal
tel: 0118-856861 / 06-22169672
e-mail: titia@news2us.nl

Ewi en Doortje

Pootje omlaag

Eind goed al goed.

Eindelijk hebben we resultaat met onze zoektocht naar een nieuw tehuis voor onze lieve aai-konijnen.Via een van onze vrijwilligers hebben ze een nieuw gezin gevonden, een familie met 2 kinderen. Of ze nog doorgaan als aai-konijnen moet nog blijken, maar in ieder geval hebben ze een fijn nieuw tehuis.

Dat is wat ze verdiend hebben.

Bobbie en Fifi

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.